Medipac_Boxes

Σχετικά με εμάς

Ένα εξαιρετικό ιστορικό από το 1987

Έχετε προϊόντα στη Λίστα Αγαπημένων
1987

Ίδρυση και παραγωγή
των πρώτων ραμμάτων

Η Medipac ιδρύθηκε το 1987 κι έχει από τότε αποτελέσει την ηγετική παραγωγική μονάδα αποστειρωμένων χειρουργικών ραμμάτων στην Ελλάδα. Το έτος 1988 τα πρώτα ράμματα διατέθηκαν στην αγορά κι αυτά ήταν το Polyamid, Polyester, Propylen, Silk και Stainless Steel.
Τα προϊόντα μας από πάντα διακρίνονταν για την υψηλή ποιότητα καθώς και για την ανταγωνιστική τιμή τους, στοιχεία τα οποία συνοδεύονται επίσης από τα αξιοσημείωτα επίπεδα εξυπηρέτηση που παρέχονται στα πλαίσια ικανοποίησης του πλήρους εύρους των αναγκών του κοινού μας.
1996

Το πρώτο πιστοποιητικό ISO

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζουμε συμμορφώνεται πλήρως με τις απαιτήσεις των εκάστοτε προτύπων ISO 9001 και 13485 και θέτει τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίζεται η φιλοσοφία περί υψηλής ποιότητας για τα επόμενα χρόνια.
1997

Το πρώτο πιστοποιητικό Ευρωπαϊκής Συμμόρφωσης CE

Όλα τα προϊόντα μας φέρουν τη σήμανση CE συμμορφώνονται με όλα τα σχετικά πρότυπα που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, σχετικά με τα κομμάτια της υγείας, της ασφάλειας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Ράμμα PGA

Το ράμμα PGA είναι το πρώτο απορροφήσιμο ράμμα που πλαισιώνει την προϊόντική γκάμα της Medipac. Αποτελεί ουσιαστικά μια τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες ραμμάτων στη Χειρουργική και παρέχει μεσοπρόθεσμη υποστήριξη του τραύματος.
1999

Οι Πρώτες Εξαγωγές

Μετά την επιτυχή εξυπηρέτηση των αναγκών των ελληνικών νοσοκομείων και των κλινικών, οι πρώτες εξαγωγές λαμβάνουν χώρα, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας περιόδου για την εταιρία.
2007

Ράμματα Monofast/Monosorb

Τα ράμματα Monofast/Monosorb είναι μονόκλωνα συνθετικά απορροφήσιμα χειρουργικά ράμματα κι εισάγονται για πρώτη φορά στη γκάμα της εταιρίας. Είναι ιδανικά για τη γενική συμπλίαση μαλακού ιστού και για απολινώσεις, ακόμα και για περιπτώσεις που αφορούν τη Μικροχειρουργική κι Οφθαλμολογική Χειρουργική.
2011

Πρώτη συμμετοχή στη διεθνή εμπορική έκθεση της MEDICA

Μετά από χρόνια ανάπτυξης σε όλους τους τομείς, η πρώτη μας συμμετοχή σε διεθνή έκθεση έλαβε χώρα στο Ντίσελντορφ στα πλαίσια της εμπορικής έκθεσης Medica 2011. Από τότε, η εταιρία συμμετέχει σε μια σειρά διεθνών εμπορικών εκθέσεων, με τη Medica, την IDS και το EuroPerio να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της εταιρίας.

Ράμμα Profimed (PTFE)

H Medipac είναι μία από τις πρώτες εταιρίας παγκοσμίως που άρχισε να παράγει την κατηγορία των PTFE ραμμάτων, μιας κατηγορίας υψηλών προδιαγραφών που εξασφαλίζει για το χειρουργό αξιοπιστία και τα ιδανικότερα αποτελέσματα.
2013

Ράμματα PGLA/RPGLA/Supramid

Διαφορετικές κατηγορίες συνθετικών απορροφήσιμων ραμμάτων συγκαταλέχθηκαν στη γκάμα της Medipac το έτος αυτό. Επίσης, προστέθηκε και το ράμμα Supramid στα πλαίσια διεύρυνσης της γενικής κατηγορίας των μη απορροφήσιμων ραμμάτων της εταιρίας, το οποίο είναι μια ιδανική εναλλακτική για το ράμμα Polyamid.

Πρώτη συμμετοχή στη διεθνή εμπορική έκθεση της IDS

Η διεθνής εμπορική έκθεση της IDS είναι η κύρια έκθεση της Οδοντιατρικής Χειρουργικής παγκοσμίως, η οποία λαμβάνει χώρα στην πόλη της Κολωνίας κάθε δύο χρόνια. Ο στρατηγικός προσανατολισμός της Medipac είναι επίσης τέτοιος που ιδιαίτερη προσοχή έχει συγκεντρωθεί στις ανάγκες του τομέα της Οδοντιατρικής Χειρουργικής από την πλευρά της εταιρίας.
2015

Οδοντιατρικές Μεμβράνες PTFE

Τη χρονιά αυτή ξεκινά η παραγωγή των οδοντιατρικών μεμβρανών PTFE, με ή χωρίς πλέγμα Τιτανίου. Οι οδοντιατρικές μεμβράνες PTFE παράγονται με βάση τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας και χρησιμοποιούνται στην Περιοδοντολογία, στην Εμφυτευματολογία και σε οποιαδήποτε άλλη οδοντιατρική χειρουργική διαδικασία απαιτείται μηχανικός φραγμός με στόχο την οστική ανάπλαση.
2016

Πινάκια & Καρφίδες Στερέωσης

Η τελευταία προσθήκη προϊοντικής κατηγορίας στη γκάμα της Medipac γίνεται με την παραγωγή πινακίων και καρφίδων στερέωσης μεμβρανών, φτιαγμένων από Τιτάνιο. Η προσθήκη αυτή έγκειται στην ολιστική προσέγγιση που ακολούθησε η Medipac πάνω στο κομμάτι της υποστήριξης των μεμβρανών για οστική ανάπλαση.
2018

Πακέτο Καρδιοχειρουργικής

Η εταιρία αποφασίζει να εισάγει μια νέα σειρά προϊόντων για χρήση στον τομέα της Καρδιοχειρουργικής. Είναι αναμφισβήτητα ένα ακόμη δείγμα της δέσμευσης της εταιρίας για εξέλιξη και της στρατηγικής που έχει χαράξει ώστε να ακολουθά πάντα τις τάσεις στον τομέα των ιατροτεχνολογικών προϊόντων.
2019

Nεό Κέντρο Έρευνας
και Καινοτομίας

Ένα Nεό Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας χτίζεται ακριβώς δίπλα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, συνιστώντας ουσιαστικά ένα σημείο όπου η καινοτόμος σκέψη και τα τεχνολογικά επιτεύγματα συναντώνται.
2023

Nέα Παραγωγική Μονάδα
Προδιαγραφών ISO Class 8 Clean Room

Ένα φιλόδοξο σχέδιο μπαίνει επίσημα στα σκαριά κάπου στα τέλη του 2023, αποτελώντας ένα ορόσημο για τη μακρόπνοη πορεία της εταιρίας. Το σχέδιο αφορά συγκεκριμένα την επέκταση της γραμμής παραγωγής, με την δημιουργία ενός καινούργιου χώρου Clean Room (χώρος ελεγχόμενης υψηλής καθαρότητας) κλάσης ISO 8. Το έργο βρίσκεται υπό εξέλιξη.